Transfermarkt: Mbappé naar Liverpool, Nusa meteen weg bij Club Brugge?

Transfermarkt: Mbappé naar Liverpool, Nusa meteen weg bij Club Brugge?
Zondag 31 december 2023 - 18:00   I   door Redactie

Vanaf 1 januari mogen clubs weer volop transfers doen. De transfermarkt gaat dan precies één maand open. Wij zetten alvast de belangrijkste zaken op een rij.

*Ook Arsenal heeft zich nu gemeld voor Antonio Nusa. De Gunners mengen zich nu zo met Chelsea in de strijd om het Noorse goudhaantje van Club Brugge.

*Arthur Vermeeren heeft aangekondigd dat hij in 2024 Antwerp zal verlaten. Hij verkiest wel een club waar hij absoluut voldoende zal spelen en daarom dus niet meteen de grootste clubs.

*Liverpool en Arsenal tonen belangstelling in Kylian Mbappé. Zij krijgen nu de kans om vanaf 1 januari met hem te onderhandelen. Mbappé is deze zomer einde contract bij PSG en mag dus vrij praten met andere clubs.

*Dat geldt overigens ook voor Real Madrid. De Koninklijke is echter al eens aan het lijntje gehouden door Mbappé en wil dat niet nog eens. Daarom verwacht Real midden januari al een definitief antwoord van de Franse international op haar voorstel.

*Anderlecht moet een streep trekken door de naam van Félix Torres, een centrale verdediger van Santos Laguna. Hij verkiest allicht een avontuur in Brazilië.

*Erik ten Hag wil ook Johan Bakayoko naar Manchester United halen. De flankaanvaller van PSV zal minimaal 40 miljoen euro moeten kosten.

Poll: Zou jij Nusa graag in de Premier League zien?

TAGS  I  Kylian Mbappé  I  Antonio Nusa  I  Johan Bakayoko  I  Félix Torres  I  Arthur Vermeeren

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024