Waanzin: 'Romelu Lukaku kan "transfer van zijn leven" realiseren'

Waanzin: 'Romelu Lukaku kan
Zaterdag 23 december 2023 - 20:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku staat op een kruispunt in zijn carrière. Na een teleurstellende periode bij Chelsea FC keerde hij terug naar Italië, eerst bij Inter en vervolgens bij AS Roma.

Bij Roma, onder leiding van coach José Mourinho, heeft Lukaku zijn vorm hervonden met 12 doelpunten en 2 assists in 19 wedstrijden. Ondanks deze prestaties zijn er uitdagingen rond zijn toekomst bij de club.

Een definitieve transfer naar Roma lijkt ingewikkeld door het ontbreken van een aankoopclausule en mogelijke financiële beperkingen. De Italiaanse regering overweegt het afschaffen van een belastingvoordeel voor buitenlandse voetballers, wat een speler als Lukaku onbetaalbaar zou kunnen maken voor de club.

Tegelijkertijd ondervindt Roma concurrentie van Al-Hilal. Volgens Gazzetta dello Sport heeft het Saudische team een lucratief contract voor Lukaku in de aanbieding, met een waarde van 60 miljoen euro voor twee jaar.

Deze aanbieding wordt in de Italiaanse media bestempeld als "de kans van zijn leven". Dit alles plaatst Lukaku in een positie waarin hij belangrijke beslissingen moet nemen over de volgende stappen in zijn carrière.

Poll: Begrijp jij het als hij naar Saudi-Arabië vertrekt?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  AS Roma  I  Al-Hilal

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024