'Ten Hag wil peperdure Rode Duivel naar Man United halen'

'Ten Hag wil peperdure Rode Duivel naar Man United halen'
Vrijdag 15 december 2023 - 18:00   I   door Redactie

Manchester United bereidt zich voor op een grote transferbeweging in de winterse transferperiode, met een focus op Loïs Openda, de 23-jarige Rode Duivel van RB Leipzig.

Na een teleurstellend parcours in de Champions League is United vastbesloten om hun aanvalslinie te versterken en Openda, met een marktwaarde van 80 miljoen euro, staat hoog op hun lijst.

Ondanks zijn hoge prijskaartje, is Openda een gewild doelwit voor meerdere topclubs in Europa, waaronder Chelsea, die zich als een belangrijke concurrent van United profileert.

Manchester United, bekend om hun financiële slagkracht, overweegt serieus een bod van rond de 70 miljoen euro uit te brengen om de jonge Belg binnen te halen.

Het potentieel vna Openda s duidelijk niet onopgemerkt gebleven bij de topclubs. Zijn indrukwekkende prestaties bij Leipzig hebben hem op de radar van de grootmachten geplaatst.

Erik ten Hag, de Nederlandse coach van Manchester United, ziet in Openda een cruciale aanwinst om de aanvallende problemen van het team aan te pakken.

Poll: Zou Openda een goeie match zijn met Man United?

TAGS  I  Manchester United  I  RB Leipzig  I  Erik ten Hag  I  Loïs Openda

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024