Sensationeel: ‘Luka Modric en Toni Kroos moeten samen déze grootmacht komen redden’

Sensationeel: ‘Luka Modric en Toni Kroos moeten samen déze grootmacht komen redden’
Zondag 03 december 2023 - 13:00   I   door Redactie

Alles wijst erop dat Luka Modric en Toni Kroos Real Madrid komende zomer zullen verlaten. Hun nieuwe bestemming zou best verrassend kunnen zijn.

Modric is inmiddels 38 jaar oud, maar er komt duidelijk geen sleet op de middenvelder. Hij zou dan ook nog makkelijk een jaartje of twee meekunnen bij een Europese (sub)topper. Er zijn heel wat Saoedische clubs die aan zijn mouw trekken, maar vanuit verschillende bronnen uit Saoedi-Arabië krijgen we te horen dat een Engelse club er alles aan doet om hem binnen te rijven.

Manchester United - en vooral trainer Ten Hag - zou zijn zinnen namelijk op Modric gezet hebben, maar daar blijft het niet bij. De vijf jaar jongere Toni Kroos mag komende zomer ook vertrekken bij Los Blancos en Man U zou een dubbelslag willen slaan door de Duitser en de Kroaat samen naar Old Trafford te halen. Daar zouden ze herenigd worden met niemand minder dan… Casemiro!

Casemiro maakte in de zomer van 2022 de overstap en Kroos en Modric zouden dus in zijn voetsporen kunnen volgen. Manchester United presteert al heel wat seizoenen ondermaats en het middenveld dat samen vier keer de Champions League wist te winnen zou hen dus opnieuw op de rails moeten krijgen. Het contract van Kross én Modric loopt komende zomer trouwens af, dus ze zijn gratis op te pikken. Wordt vervolgd…

Poll: Wie vind jij de beste middenvelder?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester United

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024