Wordt Deila ontslagen als er verloren wordt tegen Cercle? Club-bestuur hakt knoop door

Wordt Deila ontslagen als er verloren wordt tegen Cercle? Club-bestuur hakt knoop door
Vrijdag 10 november 2023 - 20:00   I   door Redactie

De positie van Ronny Deila bij Club Brugge wordt druk besproken. Gezien de wisselvallige resultaten is het niet duidelijk of hij nog wel lang kan aanblijven als coach van blauw-zwart.

Peter Vandenbempt weet echter dat er voorlopig geen reden tot zorgen is bij Deila. Hij hoeft een ontslag vooralsong niet te vrezen. "Ondanks de wrijvingen en de krasse uitspraken coacht Deila naar verluidt nog niet tegen een ultimatum. Zelfs nog meer onheil zondag in de derby betekenen niet het einde", klinkt het stellig bij Vandenbempt in Het Nieuwsblad. 

"Daar speelt de verkoop dan weer in zijn voordeel – een trainersontslag midden zo’n proces is geen goed idee – maar vooral het vertrouwen van de kleedkamer houdt hem (voorlopig) in het zadel", vervolgt Vandenbempt. "Anders dan dat vorig jaar gaandeweg het geval was met Hoefkens en Parker. De warmmenselijke aanpak van de uitstekende people manager valt zeer in de smaak, maar het mag stilaan iets meer zijn van de man die ooit de Noorse Jürgen Klopp werd genoemd."

Poll: Vind jij dat Deila moet gaan als er verloren wordt van Cercle?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge  I  Ronny Deila  I  Peter Vandenbempt

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024