Club Brugge wordt lijkbleek: "Dit zijn de drie titelkandidaten"

Club Brugge wordt lijkbleek:
Dinsdag 07 november 2023 - 14:00   I   door Redactie

Volgens Philippe Albert blijven er nog drie titelkandidaten over. De analist rekent daar Club Brugge nu al op het seizoen niet meer bij. Club verloor afgelopen weekend met 2-1 bij Union.

"Op dit moment zie ik drie titelkandidaten. Union, AA Gent én Anderlecht", laat Albert optekenen in Het Laatste Nieuws. Niet toevallig zijn dit ook de eerste drie ploegen in het klassement. "Dat zijn de drie ploegen die mij tot dusver al het meest hebben kunnen overtuigen. Afgezien van die tweede helft op Standard vind ik dat Anderlecht zeer solide oogt. Er staat íets. In de zomer is er heel goed werk geleverd door het bestuur."

Anderlecht is dus weer titelkandidaat, al blijft Albert toch ook voorzichtig. "De enige kanttekening die ik maak, is hoe ze eventuele blessures zullen opvangen. Vertonghen had toch last van de enkel, hem mis je toch liefst niet te lang. Leoni is ook even out, ook hem vind ik op korte termijn een onvervangbare patron geworden. En Hazard heeft in het verleden ook al vaak met kwetsuren af te rekenen gekregen", klinkt het.

Poll: Wie pakt de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Union  I  Philippe Albert

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024