Anderlecht-supporters maken brandhout van speler: "Hij speelt als een veteraan!"

Anderlecht-supporters maken brandhout van speler:
Zaterdag 28 oktober 2023 - 21:26   I   door Redactie

Tijdens de rust staat de wedstrijd tussen Anderlecht en OH Leuven 2-1, in het voordeel van Anderlecht. Volgens de Anderlecht-supporters was de oorzaak van het vroege tegendoelpunt - slechts 6 minuten na het startsignaal - te wijten aan doelman Kasper Schmeichel.

"Een keeper voor de pintjesleague", klaagt deze Anderlecht-supporter. Hij is duidelijk niet tevreden over de prestaties van doelman Kasper Schmeichel, die volgens hem, en vele andere Anderlecht-fans, het openingsdoelpunt van OH Leuven had kunnen voorkomen.

Het werd snel 0-1 voor OH Leuven nadat Kento Misao een afstandsschot scoorde. Volgens de Anderlecht-fans had Schmeichel deze bal "zeker moeten pakken".

Het blijft afwachten of coach Riemer volgende week zal ingrijpen en Maxime Dupé weer een kans zal geven.

Poll: Is de kritiek op Kasper Schmeichel terecht?