Jan Mulder spaart bondscoach Tedesco niet: “Geen haar op mijn hoofd!”

Jan Mulder spaart bondscoach Tedesco niet: “Geen haar op mijn hoofd!”
Woensdag 18 oktober 2023 - 11:00   I   door Redactie

Eerder deze week werd de EK-kwalificatiematch tussen Zweden en België stilgelegd na een terreuraanval op Zweedse supporters in Brussel.

Vlak voor de match zaten Jan Mulder en Marc Degryse in de studio van VTM. Daar hadden ze het onder meer over de opstelling van de Duivels. Tedesco koos op het middenveld voor Tielemans en Mangala.

“De keuze voor Tielemans is voor mij verrassend. En eigenlijk die voor Mangala ook, die had ik er ook uitgepakt”, aldus Degryse. “Ik had Vermeeren en Keita samen laten starten. Ze kennen elkaar van bij Antwerp en vullen elkaar goed aan!”

Ook Jan Mulder vindt dat Tedesco de verkeerde keuzes gemaakt heeft: “Tielemans krijgt steeds weer een nieuwe kans. Het is prijzenswaardig dat je hem niet meteen laat vallen, maar het gaat nu toch al een paar jaar niet meer goed bij zijn clubs.”

Antwerp

“Ik had echt zeker Vermeeren opgesteld!”, sluit de Nederlanders af. “Geen haar op m'n hoofd dat iets anders had gedaan. Hij is de toekomst van ons voetbal. Hij heeft meer klasse, Vermeeren is een modernere voetballer. En hij is in absolute topvorm!”

Poll: Vind jij het sportieve aspect van België-Zweden nog belangrijk?

TAGS  I  Zweden  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024