Real Madrid na Eden Hazard-drama: "Nooit is een club zo bedrogen geweest"

Real Madrid na Eden Hazard-drama:
Maandag 16 oktober 2023 - 09:30   I   door Redactie

Hans Vandeweghe is niet mals voor Eden Hazard. De voormalige Rode Duivel kondigde vorige week aan dat hij op zijn 32ste stopt met voetballen.

Hazard belandde in 2019 bij Real Madrid na een erg succesvolle periode bij Chelsea. Bij Real wilde het echter niet lukken. "Hij is onmiskenbaar de grootste miskoop in de geschiedenis van het voetbal", aldus Vandeweghe in De Morgen. "En aangezien voetbal de enige sport is die mensen verkoopt, de grootste miskoop in de geschiedenis van de sport."

"Nooit is een club zo bedrogen geweest in een topaankoop. Nooit heeft een speler zo weinig teruggegeven aan een club die zoveel heeft betaald. Nooit heeft een begaafde voetballer zo weinig gedaan met het talent dat hem genetisch was toebedeeld", klinkt het erg streng bij Vandeweghe.

Vandeweghe spaart de straffe woorden over Hazard niet. Hij vindt dat de oud-speler er veel te weinig voor heeft gedaan. "Gemeten langs de onverbiddelijke meetlat van de topsport was Eden Hazard – hoe zeggen we dat voorzichtig? – een luiaard. Vil, cancel, het is niet anders: een luiaard."

Poll: Ben jij akkoord met de mening van Vandeweghe?

TAGS  I  Real Madrid  I  Eden Hazard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024