Dries Mertens neemt een zeer ingrijpende beslissing: "Het gaat er niet meer van komen"

Dries Mertens neemt een zeer ingrijpende beslissing:
Vrijdag 06 oktober 2023 - 08:00   I   door Redactie

Dries Mertens beleeft op zijn 'oude' dag als voetballer nog hoogdagen bij Galatasaray. Eerder deze week ging hij met de Turkse topclub nog stunten in de Champions League bij Manchester United (2-3).

Mertens verliet in 2022 Napoli voor Galatasaray. Dat was een zeer emotioneel en moeilijk vertrek, maar meteen in zijn eerste seizoen werd hij al kampioen met zijn nieuwe club. Het was nog maar de eerste landstitel voor Mertens in zijn rijkgevulde carrière.

Bij de Rode Duivels is hij echter uit beeld verdwenen. Bondscoach Domenio Tedesco doet geen beroep meer op hem. Mertens had aangegeven dat hij zelf niet zou stoppen als Rode Duivel, maar dat hij er wel rekening mee hield dat hij op een dag geen telefoontje meer zou krijgen.

Onder meer Witsel en Hazard kondigden hun afscheid van de nationale ploeg aan. Mertens doet dat dus niet, ook niet nu hij uit beeld is verdwenen. Het Nieuwsblad concludeert: Zelf vroegtijdig zijn afscheid van de nationale ploeg aankondigen, zoals onder meer Eden Hazard en Axel Witsel? Dat zal hij dus nooit doen", klinkt het.

Poll: Denk jij dat Mertens zijn carrière afsluit bij Galatasaray?

TAGS  I  Dries Mertens  I  Rode Duivels  I  Galatasaray

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024