'Naakte' Celine Van Ouytsel zorgt voor opschudding: "Ik ben erg geschrokken"

'Naakte' Celine Van Ouytsel zorgt voor opschudding:
Zaterdag 30 september 2023 - 13:00   I   door Redactie

Er doen heel wat valse AI-naaktbeelden van Bekende Vlamingen de ronde. Ook van Celine Van Ouytsel, ex-miss België en fan van Antwerp. Celine reageert behoorlijk geschokt.

"Ik was enorm hard geschrokken en diep gedegouteerd toen ik de beelden zag. Ik wist dat er zo'n materiaal van heel bekende Hollywoodsterren werd gemaakt, maar ik had nooit gedacht dat het ooit bij mij zou gebeuren. Dit toont dat het dus echt bij iedereen kan gebeuren", aldus Celine tegenover VRT NWS.

"Ik was in shock", vervoglt Celine. "Ik weet hoe de originele foto's eruit zien, dus ik kon meteen zien dat ze vals zijn. Toch zagen die beelden er heel realistisch uit. Ik weet dat het niet echt is, maar ik kan me goed voorstellen dat het onderscheid tussen vals en echt niet voor iedereen duidelijk is." 

Celine is van plan om juridische stappen te ondernemen tegen de illegale beelden wanneer ze terug in België is. "Ik heb ondertussen al contact opgenomen met mijn advocaat. Wanneer ik terug ben, dien ik een klacht in bij de politie. Het gaat hier om ernstige strafbare feiten."

Poll: Wist jij dat naakte AI-beelden bestonden?

TAGS  I  Celine Van Ouytsel

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023