Heel pijnlijk: Spanje lacht Antwerp-fans keihard uit na 5-0-nederlaag

Heel pijnlijk: Spanje lacht Antwerp-fans keihard uit na 5-0-nederlaag
Woensdag 20 september 2023 - 09:30   I   door Redactie

Antwerp ging hard onderuit in zijn eerste Champions League-wedstrijd. De Great Old verloor met 5-0 op het veld van FC Barcelona. De Spaanse pers doet maar lacherig over Stamnummer 1.

"Antwerp, een ploeg met het niveau van een van de lagere middenmoters in La Liga, toonde zich alleen in de eerste minuten van de wedstrijd", schrijft de Spaanse sportkrant Marca. "Ze probeerden het balbezit te hebben, maar het was slechts een illusie. Na de eerste goal zakten ze in elkaar en kampeerden ze voor het doel van Butez, om de nederlaag niet té schandelijk te laten worden.”

Ook Sport is hard voor Antwerp. “De 2-0 van Lewandowski deactiveerde een nochtans qua voetbal goed gestart Antwerp", citeert HLN de krant. "Daarna waren de aanvalslawines van Barcelona simpelweg te groot en machtig voor hen. Deze competitie lijkt niet de juiste te zijn voor Antwerp."

"Snel naar Vlaanderen"

El Mundo Deportivo maakt Antwerp en de fans enigszins belachelijk. "Hun supporters waren duidelijk uit op plezier en we zijn er zeker van dat ze een geweldige tijd hebben beleefd in Barcelona. Maar wanneer het echt op voetbal aankwam, duurde hun leut maar tien minuten. Daarna mochten ze snel weer naar Vlaanderen. Antwerp wou wel, maar het kon niet.”

 

TAGS  I  Antwerp  I  FC Barcelona

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024