‘Paars-wit doet Dries Mertens opkijken na dít zéér onverwacht transferaanbod’

‘Paars-wit doet Dries Mertens opkijken na dít zéér onverwacht transferaanbod’
Maandag 28 augustus 2023 - 13:00   I   door Redactie

De transferperiode staat keer op keer garant voor verrassingen. Deze zomer legde Anderlecht al tien aanwinsten vast, zeer mooi. Ook op uitgaand vlak wisten ze al enkele overbodige spelers van de hand te doen.

Maar toch is het huiswerk van Jesper Fredberg en co. nog niet helemaal af. De Anderlecht-CEO moet nog een aantal dossiers afronden. Eén daarvan is dat van Marco Kana. De beloftevolle middenvelder lijkt ook dit seizoen niet veel kansen te gaan krijgen van trainer Riemer en moet elders ervaring opdoen.

Dat wil Fredberg realiseren via een uitleenbeurt, maar er is wel één (grote) kanttekening. De recordkampioen wil geen aankoopoptie in het contract laten opnemen, aangezien ze nog steeds in zijn kwaliteiten geloven. Eerder wilde Westerlo hem al aantrekken, maar dat wilden ze alleen mét een aankoopoptie.

En dat is naar verluidt ook nu het geval bij Galatasaray. De ploeg van Dries Mertens heeft zich gemeld bij Anderlecht voor Kana, maar kreeg volgens verschillende Turkse snel een duidelijk antwoord: geen aankoopoptie. Een overstap lijkt er dus niet in te zitten, maar de tijd begint toch te dringen. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Kana ooit nog doorbreken bij paars-wit?

TAGS  I  Anderlecht  I  Galatasaray

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024