‘Héél pijnlijke wending: Lukaku mogelijk tot de winterstop in B-kern van Chelsea’

‘Héél pijnlijke wending: Lukaku mogelijk tot de winterstop in B-kern van Chelsea’
Woensdag 23 augustus 2023 - 17:00   I   door Redactie

Wat is er toch aan de hand met Romelu Lukaku? De Rode Duivel onderhoudt in afwachting van een transfer zijn conditie in de B-kern van Chelsea.

Woensdagochtend meldde Football Italia dat de CEO van AS Roma naar Londen afgezakt was om een overstap te forceren. Maar volgens transferexpert Di Marzio is dat niet helemaal correct. De Duivel staat op het lijstje van Roma, maar enkel omdat zijn zaakwaarnemer hem daar heeft aangeboden.

Lukaku is dan ook niet het toptarget van trainer José Mourinho en co. De Duivel werd overigens ook bij PSG, Tottenham, Real, Newcastle én AC Milan aangeboden, al hapt er (vooralsnog?) niemand toe. Vanuit Saoedi-Arabië wordt er wél nog aan zijn mouw getrokken.

Maar een overstap naar de woestijn ziet Lukaku zelf dan weer niet zitten. Ook bij Chelsea terug in de ploeg komen is geen optie. Toch lijkt er nog één club - die eigenlijk eerder al afhaakte - te zijn waar hij mogelijk nog onderdak kan vinden: Juventus.

B-kern

Chelsea wil Juve-spits Vlahovic nog steeds naar Londen halen én Lukaku in de deal betrekken. Het meest recente bod van Chelsea is weliswaar ontoereikend en Vlahovic wil zelf ook niet vertrekken uit Turijn. De kans is dus niet onbestaande dat Lukaku tot de winterstop zijn conditie in de B-kern van Chelsea zal moeten onderhouden. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Lukaku voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe club vinden?

TAGS  I  Chelsea  I  Juventus

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024