Shock: ‘Vanaken kan plotsklaps basisplaats in typeploeg van Deila kwijtspelen’

Shock: ‘Vanaken kan plotsklaps basisplaats in typeploeg van Deila kwijtspelen’
Maandag 21 augustus 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is iedereen nog aan het nagenieten van de overwinning tegen RWDM. Ook Hans Vanaken, die wegens maagklachten niet in de basis aan de match begon.

Maar inmiddels is de Club-kapitein er weer volledig bovenop. Volgens Het Nieuwsblad brengt dat een moeilijk luxeprobleem met zich mee voor komende donderdag, wanneer Deila en zijn troepen het opnemen tegen het Spaanse Osasuna in de laatste Conference League-voorronde.

“De voorhoede is op kruissnelheid. Met een geweldige Skov Olsen dit seizoen, een Zinckernagel die meteen indruk maakt en een sensationele Nusa”, klinkt het bij de krant. “Alle drie staan ze sowieso in het team van de week en lijken ze klaar om ook op Osasuna hun ding te doen.”

Maar wat dan met Hans Vanaken? “Deila zal één van de vier aan de kant moeten schuiven. Het lijkt uitgesloten dat Skov Olsen zijn basisplaats verliest… Nusa lijkt het makkelijkste slachtoffer, maar die was net de beste van allemaal zondag. En Zinckernagel is het verlengstuk van de coach op het veld.”

Bankzitter

“Weigert Deila noch Nusa, noch Zinckernagel te slachtofferen, dan kan hij niet anders dan Vanaken op de bank te laten. En dat niet omwille van medische redenen deze keer”, voorspelt HNB een mogelijke domper voor de kapitein. “Wanneer de hesjes worden uitgedeeld, zal één van de vier ontgoocheld achterblijven.”

Poll: Wie moet er donderdag op de bank starten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Osasuna

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024