Clement verrast Pro League-teams met nieuws nieuwe ploeg: “We zijn eruit!”

Clement verrast Pro League-teams met nieuws nieuwe ploeg: “We zijn eruit!”
Zaterdag 19 augustus 2023 - 15:00   I   door Redactie

Philippe Clement werd een tweetal maanden geleden aan de deur gezet door AS Monaco. Toch is hij nog steeds niet terug in het land.

Hij is namelijk in Monaco gebleven omdat hij daar veel meer rust vindt dan in België. Bij Het Nieuwsblad zochten ze hem op voor een interview. Daar hadden ze het onder meer over zijn toekomst en een mogelijke comeback in de Pro League.

“Ik ben 47 jaar in België geweest, 32 jaar dag in dag uit met het Belgisch voetbal bezig geweest. Alles meegemaakt. Ik ben gewoon toe aan iets anders”, aldus Clement. “Het volgende verhaal zal ook in het buitenland plaatsvinden!”

Een comeback in de JPL zit er dus niet meteen in, al kreeg hij wel de kans om terug te keren: “Belgische clubs heb ik afgewezen. Laat me heel duidelijk zijn: ik kijk zeker niet neer op België. Maar ik wil eens iets anders, me verrijken, ontwikkelen als coach en mens.”

Eruit

Het is nog steeds niet duidelijk waar Clement zijn toekomst ligt, maar één knoop heeft hij wel al doorgehakt: “We zijn eruit. Het volgende avontuur dat ik aanga, doe ik samen met mijn vrouw. Isabelle heeft anderhalf jaar over en weer gereisd tussen België en Monaco. Waar het nu ook zal zijn: we doen het samen!”

Poll: Vind jij Clement een goede trainer?

TAGS  I  AS Monaco  I  KRC Genk  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024