Ongezien: Haaland ziet verlengingen in Europese Supercup overgeslagen worden

Woensdag 16 augustus 2023 - 23:10   I   door Redactie

Woensdagavond stond de Europese Supercup op het programma. Champions League-winnaar Manchester City nam het in Athene op tegen Europa League-winnaar Sevilla.

Manchester City-Sevilla 1-1 (5-4)

Na negentig minuten te spelen stond er een 1-1 tussenstand op het bord. City had meer dan zeventig procent balbezit, maar een efficiënt Sevilla was al in de eerste helft op voorsprong gekomen.

Heel wat fans dachten dat we ons gingen opmaken voor de verlengingen, maar na de onderbreking stonden de spelers plots klaar om penalty’s te trappen. Naar verluidt om "de Amerikaanse fans te plezieren".

In de strafschoppenreeks trokken de Engelsen aan het langste eind na een misser van Gudelj. Manchester City mag zo dus zijn eerste trofee van het nieuwe seizoen in zijn prijzenkast zetten en ze hopen zonder twijfel dat er weer veel mogen volgen.

Doelpuntenmakers:

25’ En-Nesyri 0-1, 63’ Palmer 1-1

Poll: Vind jij de Europese Supercup een belangrijke trofee?