Dít is momenteel de allerbeste speler van de Jupiler Pro League: “Waanzinnig!”

Dít is momenteel de allerbeste speler van de Jupiler Pro League: “Waanzinnig!”
Woensdag 16 augustus 2023 - 13:15   I   door Redactie

De Jupiler Pro League is inmiddels drie speeldagen ver. AA Gent en Union kunnen als enige ploegen nog een perfect rapport voorleggen, al zijn ook de andere topclubs zeker niet slecht begonnen.

Dinsdag werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 90 Minutes online geplaatst. Aster Nzeyimana is vervangen door Gilles De Coster, maar Filip Joos is wel nog steeds van de partij: “Wie denken jullie dat ik de beste speler van de eerste drie speeldagen vind?”

De andere gasten gokken erop los. Mathis Delorge en Koita van STVV, Hugo Vetlesen van Club en Hugo Cuypers van AA Gent worden allen opgeworpen, maar Joos is het meest onder de indruk van Sven Kums: “Ik vind dat die momenteel waanzinnig speelt!”

“De assist die hij in de Conference League gaf op Orban… Dat is tot dusver de mooiste baltoets van het seizoen. Dát is de essentie van voetbal!” , concludeert Joos zijn lofzang. “En ik heb die assist trouwens in het stadion mogen zien”, voegt hij er nog aan toe. “Samen met mijn dochter!”

Poll: Ben jij ook zo onder de indruk van wat Kums dit seizoen al heeft laten zien?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024