‘AA Gent-fans vrezen het ergste na onthulling van onverwachte publiekslieveling’

‘AA Gent-fans vrezen het ergste na onthulling van onverwachte publiekslieveling’
Woensdag 16 augustus 2023 - 09:00   I   door Redactie

Bij AA Gent kennen ze naar goede gewoonte een rustigere mercato dan pakweg Club of Anderlecht. Toch wisten ze al een aantal mooie transfers af te ronden.

Momenteel zijn vooral de uitgaande dossiers een prioriteit bij de Buffalo’s. Gift Orban kan mogelijk richting Tottenham trekken, maar de Spurs vinden de vraagprijs van dertig miljoen euro nog te hoog. Dinsdag lekte het nieuws uit dat ook Hugo Cuypers - logischerwijs- felbegeerd is.

Het Italiaanse Bologna wil de topschutter graag overnemen en heeft volgens Het Laatste Nieuws een eerste bod uitgebracht: 14 miljoen euro plús 4 miljoen euro aan bonussen. Maar Ivan De Witte en co. hebben die aanbieding zonder te twijfelen afgewezen: “Hij is meer waard, vinden ze.”

De publiekslieveling heeft volgens de krant inmiddels zelf onthuld dat hij graag naar Italië wil: “Cuypers zou er zich financieel kunnen verbeteren en voelt dat Bologna in hem gelooft. Ze willen zelfs hun clubrecord voor hem breken. Cuypers heeft een goed gevoel bij Bologna.”

Vertrekwens

Dat Cuypers net als Orban een vertrekwens kenbaar heeft gemaakt, zorgt toch voor wat nervositeit bij het Gentse bestuur. Eén van hen mag vertrekken, maar níet beiden: "Dat zou een wel érg grote streep door de sportieve rekening zijn. Het zou de ambities fnuiken... "

"Want probeer hen allebei maar eens volwaardig te vervangen... Eén van hen mag vertrekken - dat is op dit moment het standpunt van AA Gent. Wie het uiteindelijk wordt? Time will tell", concludeert HLN. Het beloven dus nog spannende weken te worden voor de AA Gent-fans.

Poll: Wat zal er deze zomer gebeuren?

TAGS  I  AA Gent  I  Bologna  I  Tottenham

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024