‘Mannaert gaat Fredberg achterna en wil uitpakken met man van vijftien miljoen’

‘Mannaert gaat Fredberg achterna en wil uitpakken met man van vijftien miljoen’
Woensdag 16 augustus 2023 - 10:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht is Jesper Fredberg zich stevig aan het laten gelden op de mercato. Hij wist al acht aanwinsten vast te leggen en hij lijkt nog niet verzadigd.

Momenteel onderhandelt hij namelijk met Sevilla over twee spelers: linksback Ludwig Augustinsson en middenvelder Thomas Delaney. Maar Fredberg is volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri niet de enige Belgische CEO die zich op een overbodige speler van Sevilla gestort heeft.

Ook Vincent Mannaert - de grote man van Club Brugge - wil namelijk bij de Europa League-winnaar komen shoppen. Hij heeft zijn vizier op de Braziliaanse verdediger Marcao gericht. Hij wil de overbodige speler graag voor één seizoen huren mét aankoopoptie.

Marcao zijn contract in Spanje loopt nog tot medio 2027 en zijn waarde wordt momenteel 7,5 miljoen euro geschat. In januari 2022 bedroeg zijn waarde nog 15 miljoen euro en Mannaert gelooft er dus in dat hij zijn beste vorm weer te pakken kan krijgen bij Club. Ook belangrijk: Marcao is linksvoetig. Wordt vervolgd…

Poll: Wie heeft jou deze zomer al het meest verbaasd op de mercato (in positieve zin)?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Sevilla

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024