'Anderlecht kan zomaar monstertransfer van dertig miljoen euro verwezenlijken'

'Anderlecht kan zomaar monstertransfer van dertig miljoen euro verwezenlijken'
Donderdag 10 augustus 2023 - 08:30   I   door Redactie

Waar Anderlecht de voorbije jaren financieel aan handen en voeten gebonden was, lijkt het dit seizoen opnieuw de oude te worden.

Al is er nog altijd niet zoveel mogelijk als in de gloriedagen. Dat blijkt uit het feit dat paars-wit zijn sterkhouders nog altijd moet laten gaan. Zelfs een Nederlandse topclub als PSV kan nu spelers komen wegkapen. Zoals de lampenclub nu probeert met Zeno Debast.

"Ik weet niet of PSV zo'n grote stap vooruit is voor Zeno. De Eredivisie is niet beter dan onze competitie", aldus Philippe Albert bij RTBF. "Alles zal afhangen van het voorgestelde bedrag. Anderlecht kan een som tussen 15 en 20 miljoen euro echt niet weigeren."

Maar Albert denkt ook dat dat in de toekomst kan veranderen en dat de Brusselaars opnieuw die sterke topclub kunnen worden die veel meer kunnen vangen voor hun spelers. "Hij is een diamant die geslepen moeten worden."

Ongelooflijk

"Als Anderlecht hem nog 2 of 3 seizoenen kan houden, gaan ze hem niet voor 15 miljoen verkopen maar voor 25 à 30 miljoen. Voor zo'n jonge speler heeft hij ongelooflijke kwaliteiten en hij is ook een stuk volwassener geworden."

Poll: Denk jij dat Debast ooit 30 miljoen euro zal waard zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSV

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024