‘Onverwachte publiekslieveling Club kan spraakmakende toptransfer maken’

‘Onverwachte publiekslieveling Club kan spraakmakende toptransfer maken’
Maandag 31 juli 2023 - 11:30   I   door Redactie

Bij blauw-zwart zullen ze nog even moeten bekomen van het gelijkspel in eigen huis tegen KV Mechelen. Toch krijgen ze daar niet veel tijd voor, want donderdag moeten ze al opnieuw aan de bak in de Conference League.

Zowel tegen KV Mechelen als in de heenmatch tegen Aarhus rekende trainer Ronny Deila op Antonio Nusa (18). De jonge Noor lijkt dit seizoen eindelijk écht kansen te krijgen bij blauw-zwart, maar het zou volgens Voetbal International zomaar kunnen dat hij die niet zal grijpen.

Niet omdat hij de kwaliteiten niet heeft, maar wel omdat hij Club mogelijk zal verlaten. Everton heeft Nusa namelijk bovenaan het verlanglijstje gezet. De pas gedegradeerde ploeg van Amadou Onana gelooft dat Nusa hen kan helpen om weer naar de Premier League te promoveren.

De vleugelaanvaller van het bouwjaar 2005 ligt in Brugge nog onder contract tot medio 2027 en zijn waarde wordt rond vier miljoen euro geschat. Mannaert zal een toptalent als Nusa niet zomaar laten gaan, maar als Everton de nodige miljoenen op tafel legt kan het natuurlijk snel gaan. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Nusa Club deze zomer nog verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Everton

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024