Furieuze Belgische voetbalfans houden zich niet meer in: “Geen bestaansrecht”

Furieuze Belgische voetbalfans houden zich niet meer in: “Geen bestaansrecht”
Maandag 31 juli 2023 - 08:30   I   door Redactie

Het is gebeurd. Het openingsweekend is afgewerkt en het eerste klassement is opgemaakt. Zowel Anderlecht als Club Brugge morsten al met punten.

Maar toch zijn de Belgische voetbalfans meer bezig over de VAR-interventies van afgelopen weekend, dan over de uitslagen van hun favoriete JPL-teams. In Union-Anderlecht werd de VAR al geviseerd nadat de bal de hand (of rug) van Vertonghen raakte in het strafschopgebied en Union een penalty kreeg.

Maar ook in Cherleroi-OHL en in Club Brugge-KV Mechelen kregen respectievelijk OHL en Club een strafschop na een wel zéér lichte fout. Via Twitter laten de Belgische voetbalfans hun ongenoegen dan ook blijken: “Arme VAR, we zijn weer vertrokken voor een jaar onkunde.”

“Zowel vrijdag, zaterdag áls zondag blunderde de VAR… Je kan toch niet verwachten dat er nog iemand jullie serieus neemt?!”, “Gaan er dit seizoen eindelijk straffen komen voor het geblunder van de VAR” en “De VAR in België heeft geen bestaansrecht!”, klonk het bij enkele andere gefrustreerde voetbalfans.

Poll: Moet de VAR afgeschaft worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  OHL  I  Union  I  KV Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024