Wouter Vandenhaute trekt lijkbleek weg door Jesper Fredberg: “Rampzalig!”

Wouter Vandenhaute trekt lijkbleek weg door Jesper Fredberg: “Rampzalig!”
Maandag 31 juli 2023 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht gaf vrijdag niet thuis. De recordkampioen ging met 2-0 onderuit op bezoek bij Union en het voetbal dat ze op de mat brachten bleef ver onder de verwachtingen.

En niet alleen onder de verwachtingen van de fans, maar ook van die van Marc Degryse: “Manlief. De gewonnen oefenwedstrijd tegen Ajax gaf duidelijk een vertekend beeld… Ajax was nog niet zo lang aan het trainen, stond achterin met twee jongens van 17 en 18 jaar… Wat had Brian Riemer dan wel gedacht?”

“Dat hij met een middenveld Ashimeru, Diawara en Arnstad eventjes baas zou zijn op Union? Wie moet de doorsteekpasjes geven, wie moet voor de openingen zorgen? En de nieuwe doelman - Dupé - is ook niet beter van Verbruggen of Van Crombrugge”, is Degryse duidelijk bij Het Laatste Nieuws

Er is geen enkele transfer die Jesper Fredberg deze zomer heeft afgerond, die de analist al écht kon bekoren: “Louis Patris en Murillo liggen in balans wat mij betreft… Dan is er nog Kasper Dolberg. De allerbeste Dolberg zal nodig zijn om Islam Slimani te doen vergeten.”

Vandenhaute

“Kortom, ik vind Anderlecht op dit moment niet versterkt ten opzichte van vorig seizoen — integendeel!” En hij is niet de enige die dat denkt: “Ik ben zeker dat Wouter Vandenhaute er net zo over denkt. Zijn gezicht gezien op televisie? Vrolijk werd je daar niet van. Wit, getrokken, een gelaat vol zorgen. 'Dit is rampzalig', moet Wouter gedacht hebben.”

Poll: Heb jij nog vertrouwen in CEO Jesper Ferdberg?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024