Publiekslieveling verbaast Club-fans over mogelijke transfer: “Altijd ontevreden”

Publiekslieveling verbaast Club-fans over mogelijke transfer: “Altijd ontevreden”
Zaterdag 22 juli 2023 - 10:00   I   door Redactie

Zaterdag trapt Club Brugge zijn eerste thuismatch van het seizoen op gang. In de Brugse Metten nemen ze het op tegen AZ Alkmaar. Dat betekent dat er een voormalige publiekslieveling terugkeert.

Mathew Ryan verdedigt momenteel namelijk de netten van AZ. De Australiër zal zijn periode in Brugge weliswaar nooit vergeten: “Het is heel speciaal om terug te keren naar Jan Breydel en ik kijk er enorm naar uit!”

“Sinds ik bij Club ben vertrokken, stond ik er nog niet op het veld”, vertelt hij aan 1891 Football. “Maat het is geen geheim hoeveel ze voor mij betekend hebben. En dat nog steeds doen!” Met blauw-zwart wist hij in 2015 de beker te winnen.

“Dat is uiteindelijk mijn doel: het team helpen om zo veel mogelijk prijzen te winnen. Alleen jammer dat ik nog geen titel heb kunnen winnen, maar je weet nooit”, doet hij de Club-fans opkijken. Een comeback bij de ploeg van zijn hart sluit hij dan ook niet uit.

Comeback

“Ik ben altijd ontevreden geweest dat ik nooit een titel heb kunnen winnen met Club. Als ik ooit de kans krijg om terug te keren en een titel te pakken, dan zou ik dat zeker overwegen”, laat hij weten dat hij graag ooit een comeback zou maken. “Dat zou van mijn carrière een sprookje maken.”

Poll: Zou jij Ryan graag een comeback zien maken bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ Alkmaar

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024