Naar déze vijf verrassende spelers kijkt Marc Degryse bij competitiestart nu uit

Naar déze vijf verrassende spelers kijkt Marc Degryse bij competitiestart nu uit
Vrijdag 21 juli 2023 - 09:00   I   door Redactie

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dan zijn er altijd nieuwe namen die naar boven komen. Dat verwacht ook Marc Degryse.

En de huisanalist van Het Laatste Nieuws onthult in de krant ook naar welke vijf spelers in de jaargang 2023-2024 hij uitkijkt. Dat zijn stuk voor stuk bijna allemaal nieuwkomers. En ook al spelen ze allen bij een topclub, er zitten toch een paar verrassingen tussen.

Vooreerst Kasper Dolberg, de onverwachte toptransfer van Anderlecht. Daarnaast ook Hugo Vetlesen, de Noorse topper van Club Brugge en de amper 16-jarige George Ilenikhena van Antwerp. Ook de Noorse middenvelder Mathias Rasmussen van Union is erbij. 

De laatste is géén nieuwkomer, want het gaat om Luca Oyen (20) van KRC Genk. De aanvallende middenvelder leek vorig jaar al zijn doorbraak te kunnen forceren, maar een zware blessure op de openingsspeeldag zorgde dat hij acht maanden aan de kant stond.

Poll: Naar welke van déze vijf spelers kijk jij zelf uit?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024