Twee verrassende Anderlecht-spelers door gehaktmolen gedraaid: “Pijnpunt”

Zaterdag 15 juli 2023 - 16:30   I   door Redactie

Paars-wit kende een zéér pover einde van zijn oefenstage in Oostenrijk. De recordkampioen ging met 0-6 onderuit tegen Sparta Praag.

In een match van 135 minuten was er zowel in de eerste 90, als in de laatste 45 minuten een zondebok. Colin Coosemans mocht tussen de palen aan de aftrap verschijnen, maar de doelman ging meermaals in de fout.

Na de rust mocht miljoenentransfer Louis Patris zijn debuut maken. Hij beging in het strafschopgebied een domme fout en gaf zo een penalty weg. Op Twitter sparen de fans de twee spelers niet: “Twee flaters van Coosemans en een domme penaltyfout van Patris… ”

“De prestatie van Coosemans was het grootste pijnpunt”, “Patris neemt ‘vervanger van Murillo’ wel héél serieus” en “Patris zal wel kunnen voetballen maar is niet beter dan Murillo”, lieten enkele andere fans optekenen.

Poll: Zal Patris volgend seizoen titularis zijn bij paars-wit?