‘Riemer verbaast Van Crombrugge met onverwachte wending in keepersaga’

‘Riemer verbaast Van Crombrugge met onverwachte wending in keepersaga’
Woensdag 12 juli 2023 - 18:30   I   door Redactie

Anderlecht is zich in Oostenrijk aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Paars-wit wil het vorige seizoen vergeten door weer mee te strijden voor de prijzen.

Om dat te kunnen doen zullen ze wel een opvolger voor de onlangs vertrokken Bart Verbruggen moeten aantrekken. Of toch niet? Bij Het Laatste Nieuws gaf Riemer woensdag een interview. Hij bevestigt dat er onderhandeld wordt met KRC Genk over een transfer van Hendrik Van Crombrugge.

Maar hij stelt ook dat hij nog steeds op de keeper rekent: “We zullen drie sterke doelmannen hebben. Met Timon Vanhoutte hebben we een jonge doelman in de rangen. Wordt het daarvoor het duo Coosemans-Van Crombrugge of Coosemans en andere doelman, dat weet ik op dit moment nog niet."

Die uitspraak is toch best verrassend, want er werd verwacht dat Anderlecht nog twee nieuwe doelmannen zou halen. Dat is dus met zekerheid níet het geval. Vanhoutte wordt de derde doelman en Coosemans stijgt in de pikorde (minstens) naar de tweede plaats: “En mocht Van Crombrugge vertrekken, dan zijn we voorbereid, ons huiswerk is klaar.”

Poll: Moet Riemer Coosemans een kans geven als eerste doelman?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024