Meteen ophef rond Noa Lang na transfer: "Mag hij wel spelen met enkelband?"

Meteen ophef rond Noa Lang na transfer:
Vrijdag 07 juli 2023 - 16:00   I   door Redactie

De kogel is door de kerk. Noa Lang gaat dan eindelijk Club Brugge verlaten. Maar niet iedereen zit duidelijk op hem te wachten.

Want toen de nakende overgang van de flankaanvaller woensdag besproken werd in de Nederlandse talkshow De Oranjezomer werd Lang met de grond gelijkgemaakt. Vooral analist en auteur Özcan Akyol ging met de voet vooruit.

"Ik vraag me af of je wel met een enkelband mag voetballen in de Eredivisie?", haalde hij uit naar zijn landgenoot. "Mij komt Lang over als een milde TBS-patiënt." TBS is een afkorting van 'terbeschikkingsstelling' en staat voor iemand die ontoerekeningsvatbaar is.

"Waarom? Heb je wel al eens interviews met hem gezien?", gaf Akyol een niet mis te verstaan antwoord. "Het probleem is dat hij vaak probeert te praten en dat kan hij gewoon niet." Kan tellen als analyse, al discussieerde Akyol niet over Langs voetbaltalent.

Temmen

En ook journalist Sander de Kramer ging in het programma zwaar door. "Het is altijd gedoe met Lang", klonk het vernietigend. "Dat Peter Bosz een ideale trainer voor hem is? Ze hebben tot nu allemaal gezegd dat ze hem gingen temmen."

Poll: Vind je dit terecht kritiek?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSV  I  Oranje

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024