OFFICIEEL: Déze Belgische topclub grijpt ferm in na nieuws over transferverbod

OFFICIEEL: Déze Belgische topclub grijpt ferm in na nieuws over transferverbod
Maandag 26 juni 2023 - 18:15   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League zijn de clubs zich aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. De afgelopen maanden werden er weer een aantal nieuwe trainers aangesteld.

Zo is Ronny Deila aan de slag gegaan bij Club Brugge en trok Standard als zijn vervanger Carl Hoefkens aan. De voormalige Club-trainer kreeg maandag in Luik zeer opvallend nieuws. 777 Partners, de Amerikaanse eigenaars van Standard, gaan namelijk een kapitaalverhoging doorvoeren.

In totaal zullen ze op 30 juni 13,7 miljoen euro in de ploeg pompen, maar daar zal Carl Hoefkens niet veel van kunnen investeren in nieuwe spelers. De injectie was namelijk noodzakelijk om geen transferverbod opgelegd te krijgen, dat meldde de club zelf via zijn sociale media.

“De licentiecommissie heeft maandag meegedeeld dat bepaalde kleine verplichtingen niet kunnen wachten tot 30 juni, op straffe van een tijdelijk transferverbod. Ondanks deze onverwachte wijziging zal het nodige worden gedaan zodat ons personeelsbestand verder versterkt kan worden, zoals gepland”, concluderen ze.

Poll: Zal Standard volgend seizoen play-off 1 (met zes clubs) halen?

TAGS  I  Standard

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024