‘Meunier kan mogelijk JPL-comeback maken: Verrassende transferprijs onthuld’

‘Meunier kan mogelijk JPL-comeback maken: Verrassende transferprijs onthuld’
Zaterdag 24 juni 2023 - 18:00   I   door Redactie

Er zijn de laatste jaren heel wat Rode Duivels die een comeback maken in de Jupiler Pro League. Thomas Meunier zou zomaar de volgende kunnen zijn.

De Rode Duivel - die de laatste interlandperiode gepasseerd werd door bondscoach Tedesco - zit op een zijspoor bij Dortmund en mag beschikken. Het Duitse Bild meldt dat de Duitsers hun vraagprijs bekendgemaakt hebben: twee à vier miljoen euro. Dat is toch een prijs die voor heel wat JPL-clubs haalbaar lijkt.

Onder meer een comeback bij Club Brugge behoort tot de mogelijkheden, want blauw-zwart ziet Clinton Mata binnenkort mogelijk vertrekken. De vraag luidt vooral of Meunier zelf een terugkeer ziet zitten. Er wordt namelijk ook nog aan zijn mouw getrokken door verschillende clubs uit topcompetities.

Aston Villa - waar Tielemans en Dendoncker spelen - zou hem graag willen vastleggen en ook Juventus en AC Milan tonen interesse. Met het oog op de Duivels moet Meunier natuurlijk wel kiezen voor een ploeg waar hij aan spelen zal toekomen. Dan toch maar in België? Wordt vervolgd…

Poll: Moet jouw favoriete JPL-club proberen om Meunier aan te trekken?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Club Brugge

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024