‘Mannaert schrikt op: Onverwachte Club-sensatie wil deze zomer nog vertrekken’

‘Mannaert schrikt op: Onverwachte Club-sensatie wil deze zomer nog vertrekken’
Zaterdag 24 juni 2023 - 10:00   I   door Redactie

Deze zomer gaan we weer bijzonder drukke mercato tegemoet. Het zou niet verbazen mochten er opnieuw enkele records gebroken worden.

Sofyane Benkheil - zaakwaarnemer voor SEG, dat onder meer Pep Guardiola en Sergio Gomez begeleidt - liet zich bij Het Nieuwsblad uit over de transferzomer in de Pro League. Bij blauw-zwart lijkt het erop dat er een aantal smaakmakers gaan vertrekken.

“Bij Club Brugge moeten ze Noa Lang wegzetten en ook Andreas Skov Olsen en Tajon Buchanan azen op een transfer”, pikt hij er enkele namen uit. Maar ook een vierde - onverwachte - speler wil kennelijk graag vertrekken: “Ook Abakar Sylla zit op een transfer te wachten.”

De twintigjarige Ivoriaan ontbolsterde onder Carl Hoefkens tot vaste waarde en werd zelfs bekroond tot ‘Man van de Match’ in de eerste Champions League-match van het seizoen, tegen Leverkusen. Onder Parker en De Mil deemsterde hij weliswaar helemaal weg en speelde hij vooral tweede viool.

Jackpot

Als blauw-zwart de Ivoriaanse centrale verdediger deze zomer verkoopt, dan zullen ze de kassa ferm horen rinkelen. Het goudhaantje zijn waarde bedraagt momenteel namelijk acht miljoen euro en zijn contract loopt nog tot medio 2026. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Zou jij het jammer vinden als Club Sylla verkoopt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leverkusen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024