‘Anderlecht krijgt plots herkansing en kan onverhoopte stunttransfer afronden’

‘Anderlecht krijgt plots herkansing en kan onverhoopte stunttransfer afronden’
Donderdag 15 juni 2023 - 09:00   I   door Redactie

Bij paars-wit hebben ze nog heel wat targets op het oog die hen deze zomer mogelijk kunnen komen versterken. Daarvoor moeten ze soms creatief uit de hoek komen.

In tegenstelling tot wat La Capitale in mei meldde, zou paars-wit toch nog in de running zijn om een zéér opvallende speler aan te trekken. De transfervrije Romaine Mundle - die volgens de Franstalige krant vorige maand voor Standard gekozen had - heeft namelijk nog steeds geen contract voor volgend seizoen.

Het Laatste Nieuws onthulde eerde deze week dat Mundle één van de tien spelers is die het hoogste op de verlanglijst van Jesper Fredberg en co. staat. Mochten ze hem weten te overtuigen, dan zou hij in navolging van Lucas Nmecha of Joshua Zirkzee zomaar de volgende stunttransfer van paars-wit kunnen worden.

De 20-jarige aanvaller staat namelijk gekend als een supertalent dat een grote toekomst voor zich heeft. “Zijn aflopende contract werd niet verlengd, maar de Brit is wel een interessant profiel. Zéker als Francis Amuzu straks beslist om andere oorden op te zoeken”, concludeert de krant.

Poll: Zal Romaine Mundle volgend seizoen bij Anderlecht spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Tottenham

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024