Kompany ziet Skov Olsen onthulling doen over zomertransfer: “Beste ter wereld”

Kompany ziet Skov Olsen onthulling doen over zomertransfer: “Beste ter wereld”
Donderdag 15 juni 2023 - 08:30   I   door Redactie

Eén van de spelers die Club Brugge deze zomer mogelijk zal verlaten, is Andreas Skov Olsen. De Deen aast al langer op een transfer, maar liet zich daar nu ook voor het eerst zelf over uit.

Bij het Deense Tipsbladet laat de vleugelspeler weten dat hij één grote droom heeft: “Ik zou op een dag mezelf eens in de Premier League willen testen, want dat is de beste competitie ter wereld.” Toch kan het ook zijn dat hij deze zomer ergens anders heengaat, of...

“Of misschien blijf ik wel gewoon bij Club Brugge”, onthult hij plots dat een transfer tóch niet prioritair is. “Het kan snel gaan in de voetbalwereld, maar het kan ook zijn dat ik gewoon blijf waar ik ben.” In januari werd de Deense flankspeler nog aan Tottenham gelinkt en die belangstelling bevestigt hij nu ook.

“Er was interesse, maar het is nooit zo concreet geworden dat er ook onderhandeld is.” Het is niet duidelijk of de Spurs hem ook nu nog willen aantrekken. Zo niet, dan staat hij nog steeds in de belangstelling van Kompany. En bij Burnley kan hij zijn Premier Leugue-droom natuurlijk ook zien uitkomen.

Poll: Waar zal Skov Olsen volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Burnley  I  Tottenham

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024