’Club-fans zien publiekslieveling plotsklaps Vincent Kompany achterna gaan’

’Club-fans zien publiekslieveling plotsklaps Vincent Kompany achterna gaan’
Maandag 12 juni 2023 - 08:30   I   door Redactie

Het is inmiddels al meer dan zes maanden geleden dat de wegen van Carl Hoefkens en Club Brugge gescheiden zijn. In de Champions League liet de trainer weliswaar mooie dingen zien.

Met Club wist hij voor het eerst de groepsfase van de grootste Europese beker te overleven. Die prestaties zijn in Europa natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgegaan. Na een half jaar zonder ploeg te zitten kan hij nu een comeback maken als trainer.

En niet zomaar een comeback, want bij de voormalige Engelse kampioen Leicester City hebben ze hem volgens Sacha Tavolieri hoog op de verlanglijst gezet. Leicester degradeerde dit seizoen uit de Premier League en zoekt een opvolger voor Dean Smith.

Mocht hij bij Leicester aan de slag gaan, dan zou hij daar met Wout Faes, Timothy Castagne en Dennis Praet drie Duivels tegenkomen. De kans lijkt weliswaar niet klein dat er nog een aantal van hen - net als Tielemans - deze zomer zullen vertrekken.

Kompany

Als Hoefkens de overstap naar Leicester ook echt zou maken, dan zou hij Vincent Kompany achterna gaan. Kompany ging vorige zomer namelijk aan de slag bij degradant Burnley en we weten allemaal wat er sindsdien gebeurd is. Wordt vervolgd...

Poll: Denk jij dat Hoefkens met Leicester meteen zou promoveren naar de Premier League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leicester City

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024