Razende Mourinho belaagt scheidsrechter in ondergrondse parking (VIDEO)

Razende Mourinho belaagt scheidsrechter in ondergrondse parking (VIDEO)
Donderdag 01 juni 2023 - 08:30   I   door Redactie

Voor het eerst in zijn carrière verloor José Mourinho een Europese finale. En dus zocht hij een zondebok.

Na vijf keer winst (2 x Champions League, 1 x Europa League, 1 x Conference League en 1 x UEFA Cup), verloor de Portugese trainer woensdagnacht de finale van de Europa League tegen Sevilla. Weliswaar na penalty's, maar dat verzachtte de pijn niet.

Integendeel, nu doken beelden op waarbij Mourinho na de match de confrontatie met de scheidsrechter opzocht in de ondergrondse parking van het stadion. Sportitalia filmde hoe hij onder meer "Je bent een f*cking schande" riep naar ref Taylor.

Ook Roberto Rosetti, voorzitter van de UEFA-scheidsrechterscommissie, kreeg Mourinho maar niet gekalmeerd. “F*ck off”, klonk het nog richting Taylor en zijn assistenten. Het valt te verwachten dat de Roma-coach (zwaar) gestraft zal worden voor zijn uithaal.

Pijnlijk

Bij AS Roma vonden dat ze een strafschop hadden moeten krijgen en dat een Sevilla-speler uitgesloten had moeten worden. “Ik moet mijn spelers verdedigen”, aldus Mourinho over de arbitrage. "Om nog steeds dit soort refs te zien in een Europese finale is zeer, zeer pijnlijk."

Poll: Vind je dit kunnen?

TAGS  I  Sevilla  I  AS Roma  I  Feyenoord

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023