Verbijsterde Thibaut Courtois snelt doel uit en ziet vechtpartij ontstaan (VIDEO)

Verbijsterde Thibaut Courtois snelt doel uit en ziet vechtpartij ontstaan (VIDEO)
Zondag 21 mei 2023 - 21:30   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft al veel meegemaakt in zijn carrière, maar wat zondagavond voorviel in Valencia-Real Madrid was toch uitzonderlijk.

Real verloor op het veld van Valencia met 1-0 en speelde zo de tweede plaats kwijt aan stadsgenoot Atlético, maar daar had niemand het over na afloop van de match. Wel over de vechtpartij die ontstond.

Aanleiding was de rode kaart voor Real-ster Vinicius Jr. Die werd het slachtoffer van racistische gezangen, reageerde ontzettend boos en ging daarbij de confrontatie met het thuispubliek aan. De partij werd daardoor even onderbroken.

Maar vanaf dan ging het van kwaad naar erger. Want ook de Valencia-spelers roken hun kans en daagden de emotionele Brazilaan opzettelijk uit. Daarbij werd hij tijdens een actie bij de nek gegrepen en reageerde hij met een slag. 

Razende keeper

Na zijn uitsluiting voor die reactie was het hek helemaal van de dam, want Vinicius Jr. deed met zijn twee vingers teken naar het thuispubliek dat Valencia zou degraderen naar tweede klasse. Een brug te ver voor Valencia-doelman Mamardashvili die de spits aanvloog.

Een verbijsterde Thibaut Courtois snelde zijn doel uit om te boel te kalmeren, maar kon alleen maar toekijken hoe zijn ploegmaats de razende keeper van Vincicius Jr. probeerden te halen. Ongeziene beelden die je hieronder kan bekijken.

Poll: Snap je de reactie van Vinicius Jr?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Valencia

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024