‘Fans trekken grote ogen: Salaris van Charles De Ketelaere bij Milan onthuld’

‘Fans trekken grote ogen: Salaris van Charles De Ketelaere bij Milan onthuld’
Zaterdag 20 mei 2023 - 12:30   I   door Redactie

Een prijs pakken zit er niet meer in voor AC Milan. De uittredende Italiaanse landskampioen werd vorige week uitgeschakeld in de Champions League, de laatste trofee waarop ze aanspraak maakten.

Bij de Rossoneri probeert Charles De Ketelaere al een heel seizoen zijn beste vorm te pakken te krijgen. Hij heeft al genoeg kansen gekregen van trainer Pioli, maar scoren is hem nog steeds niet gelukt. Capology pakte onlangs uit met de salarissen van spelers in de Serie A.

Bij AC Milan verdient Charles De Ketelaere op jaarbasis 2,8 miljoen euro. Dat komt neer op ongeveer 53 duizend euro per week, of 320 euro per uur. Toch is hij niet de Rode Duivel die het meeste verdient bij de Rossoneri. Vooral het salaris van Divock Origi moet de fans verbaasd hebben.

Origi, die dit seizoen nog maar twee keer wist te scoren, verdient namelijk bijna het dubbele van CDK: 5,1 miljoen euro. Alexis Saelemaekers, de Belg die het meeste in actie komt bij de Rossoneri, moet het doen met 1,2 miljoen euro per jaar. Ook nog opvallend, Ibrahimovic (41) krijgt op jaarbasis 1,9 miljoen euro.

Poll: Zal De Ketelaere volgend seizoen nog bij AC Milan spelen?

TAGS  I  AC Milan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024