'Het is van dat: Verhaeghe en co. beslissen wie nieuwe trainer moet worden'

'Het is van dat: Verhaeghe en co. beslissen wie nieuwe trainer moet worden'
Woensdag 17 mei 2023 - 08:30   I   door Redactie

Eén van de vragen die de Belgische voetbalwereld momenteel volop bezighoudt is wie na de zomer de trainer van Club zal zijn. Ad interim-coach De Mil lijkt na dit seizoen een stap opzij te moeten zetten.

Wie de opvolger voor De Mil zal worden is vooralsnog niet duidelijk, maar bij Knack menen ze te weten dat het bestuur een aantal JPL-trainers op het lijstje heeft staan: “Jonas De Roeck en Ronny Deila, die respectievelijk met Standard en Westerlo indruk maakten, staan op de shortlist.”

Maar zij zijn kennelijk niet het absolute toptarget van de landskampioen. Het tijdschrift beweert dat Karel Geraerts van Union dat wél is: “Hij staat helemaal bovenaan het lijstje en kende een prachtig seizoen bij Union. Als speler heeft hij ook nog eens een verleden bij blauw-zwart.”

Toch zal het niet zó eenvoudig zijn voor blauw-zwart om Geraerts het hof te maken. Union wil hem zelf namelijk graag nog wat langer houden en ook vanuit het buitenland krijgen ze concurrentie. Dinsdag raakte namelijk bekend dat déze Ligue 1-club hem wil aantrekken. 

Poll: Wie zou jij volgend seizoen het liefst aan het roer zien staan bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024