'Mogelijk spectaculaire terugkeer: Philippe Clement praat met Club Brugge'

'Mogelijk spectaculaire terugkeer: Philippe Clement praat met Club Brugge'
Dinsdag 16 mei 2023 - 17:00   I   door Redactie

Net als in het echte leven is de voetbalwereld een kleine wereld. Waar clubs en trainers elkaar soms sneller terugzien dan verwacht.

En dat zou nu ook wel eens het geval kunnen zijn bij Club Brugge. Want nadat hij eerder al bekend maakte dat Philippe Clement aan het einde van het seizoen ontslagen zal worden bij AS Monaco, voegde Sacha Tavolieri daar nog iets aan toe.

De Waalse journalist stelt dat namelijk dat Clement - die nostalgisch zou worden van zijn periode bij Club Brugge - recent gepraat heeft met het Brugse bestuur. Een terugkeer als trainer zou alleszins een spectaculaire zet zijn van de aftredende landskampioen.

Clement verliet blauw-zwart in januari 2022 voor een avontuur bij AS Monaco. Dat was in een periode waar beide partijen op elkaar uitgekeken leken. Maar na zijn vertrek is gebleken dat de sportieve neergang - op het veld, niet in resultaten - eigenlijk niet aan een trainer lag.

Wringen

Feit is dat Club Brugge op dit moment nog altijd volop op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer als opvolger voor interim-coach Rik De Mil. Topkandidaat lijkt Standard-coach Ronny Deila met in zijn zog Union-trainer Karel Geraerts. Afwachten of Clement zich daartussen kan wringen.

Poll: Zou je Clement graag terug zien keren naar Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024