Pijnlijke conclusie: Eden Hazard hard aangepakt na nieuwe basisplaats Real

Pijnlijke conclusie: Eden Hazard hard aangepakt na nieuwe basisplaats Real
Zondag 14 mei 2023 - 08:00   I   door Redactie

Eden Hazard mocht zaterdag voor het eerst sinds september vorig jaar nog eens aan de aftrap verschijnen in een competitiematch. Bij Real mocht de voormalige Duivel een uurtje meespelen tegen Getafe.

Diegenen die hoopten om de beste Hazard nog eens aan het werk te zien bleven opnieuw teleurgesteld achter. De voormalige Duivel kon geen potten breken en werd na iets meer dan een uur zichtbaar ontgoocheld gewisseld. Hij ondernam geen enkele doelpoging, werkte geen dribbels af en creëerde geen enkele kans.

Op Twitter komen lieten er heel wat mensen zich uit over de prestatie van Hazard: “Hij moet echt zijn schoenen aan de haak hangen, ben je niet beschaamd?” en “Mijn ogen jeuken, Hazard is zo slecht.” Er wordt onder meer opgeworpen dat hij beter een stapje terug kan zetten: “Hij moet bij Club Brugge gaan spelen!”

Het Spaanse Marca gaf hem een vier op tien voor zijn wedstrijd: “Weinig positiefs over te zeggen, hij was nooit gevaarlijk. Veel kansen zal hij niet meer krijgen.” Mundo Deportivo suggereert dan weer dat het tijd is voor Hazard om afscheid te nemen van het voetbal: “Hij heeft in Madrid niets meer te bieden op voetbalgebied. Hij is bijna een ex-voetballer.”

Poll: Moet Hazard na dit seizoen zijn schoenen aan de haak hangen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024