Fellaini laat zich uit over de malaise bij Manchester United

Fellaini laat zich uit over de malaise bij Manchester United
Zaterdag 05 november 2016 - 14:42   I  

José Mourinho ondervindt bij Manchester United heel wat moeilijkheden. Hij slaagt er maar niet in het team op de rails te krijgen. Ook tegen Fenerbahce in de Europa League liep het fout.

Volgens Rode Duivel Marouane Fellaini is er beterschap op komst. Tegen Burnley (wedstrijd eindigde op 0-0, red.) werd er niet slecht gespeeld, vindt hij. “We kregen bijna veertig kansen om te scoren, drie penalty’s werden niet gegeven. Soms heb je een beetje geluk nodig in het voetbal”, vertelt hij aan de Daily Mirror. “We kregen maar een punt en dat maakt een groot verschil, maar ik denk dat de overwinningen wel weer zullen komen. Dat weet ik zeker, kijk maar hoe we tegen Burnley speelden. We begonnen goed aan het seizoen, maar na de nederlaag tegen Manchester City gaat het op en neer. We hadden moeten winnen van Stoke City en Burnley, dan hadden we zes punten gehad, maar dat deden we niet.”

“Iedere speler vertrouwt Mourinho, zijn filosofie. We moeten hem volgen. Hij is hier om dingen te winnen. Hij is een gemotiveerde trainer, hij wil winnen en dat is wat we nodig hebben. Maar het kost tijd om een team op te bouwen. Ik denk dat we de goede manager hebben en we moeten hem vertrouwen en tijd geven. De fans willen overwinningen, ze willen goed voetbal, maar ik denk dat de overwinningen zullen komen. We zitten er niet ver vanaf en we moeten zo doorgaan.”

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022