Cyriel Dessers gaat mogelijk onverwachte comeback in Pro League maken

Cyriel Dessers gaat mogelijk onverwachte comeback in Pro League maken
Donderdag 11 mei 2023 - 08:30   I   door Redactie

Cyriel Dessers trok afgelopen zomer de deur bij KRC Genk achter zich dicht. Hij koos voor een avontuur in Italië, bij promovendus Cremonese.

Hij maakte de overstap voor zes miljoen euro, maar hij heeft nog niet veel plezier aan zijn avontuur in Italië beleefd. De Nigeriaan wist vooralsnog zeven keer te scoren en twee assists af te leveren in 29 wedstrijden. Momenteel staat Cremonese op een degradatieplaats en die lijkt enkel mathematisch nog onafwendbaar.

De vraag luidt nu of Dessers - die de afgelopen weken schipperde tussen basis en bank - het ziet zitten om in de Serie B te gaan voetballen. Zijn contract loopt nog tot medio 2027 en zijn waarde bedraagt zes miljoen euro, dus goedkoop zal hij niet zijn. Filip Joos hoopt alvast dat hij terugkeert naar België.

“Dessers speelt minder en minder… Ik hoop dat hij deze zomer een comeback in België maakt”, aldus de analist bij 90 minutes. Heel wat Belgische topclubs zouden volgend seizoen alvast een spits als Dessers kunnen gebruiken. Wie weet is zelfs een huuroptie wel bespreekbaar. Wordt vervolgd…

Poll: Zou jij Dessers graag bij jouw favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Cremonese

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024