Officiële bevestiging: Anderlecht wil déze opvolger Slimani halen (VIDEO)

Officiële bevestiging: Anderlecht wil déze opvolger Slimani halen (VIDEO)
Zondag 07 mei 2023 - 19:15   I   door Redactie

Bij paars-wit zal er deze zomer heel wat veranderen. Zowel aan de staf als aan de spelerskern zal er gesleuteld worden. Zo is het bijvoorbeeld nog altijd niet zeker waar de toekomst van Islam Slimani ligt.

De onderhandelingen over zijn contractverlenging zijn nog steeds lopende, maar Anderlecht kan ook als Slimani bijtekend nog een extra spits gebruiken. Ze zijn daarvoor naar verluidt uitgekomen bij een landgenoot van Slimani: Mohamed Amoura, die momenteel bij FC Lugano speelt.

De trainer van Amoura - Mattia-Croci Torti - bevestigde onlangs op een persconferentie dat paars-wit de 22-jarige Algerijn het hof wil maken: “Ik ben op de hoogte van de interesse van Anderlecht in Amoura. Maar mijn spelers moeten over de club gaan om hun toekomst te bespreken.”

Mohamed El Amine Amoura was dit seizoen al goed voor negen goals en drie assists in dertig wedstrijden. Hij scoorde ook al twee keer voor het Algerijnse nationale team. Zijn contract loopt nog tot medio 2025 en zijn waarde wordt rond één miljoen euro geschat. Hieronder kan je een aantal van zijn hoogtepunten bekijken.

Poll: Zou jij Amoura graag bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Lugano

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024