Geniale De Bruyne draait Trossard en co. impressionant door gehaktmolen

Woensdag 26 april 2023 - 22:57   I   door Redactie

Woensdagavond stond dé kraker van de speeldag op het programma in de Premier League. Manchester City nam het op tegen Arsenal.

Manchester City-Arsenal 4-1

Leandro Trossard moest bij de Gunners op de bank starten, De Bruyne stond bij City wel tussen de lijnen. Al na zeven minuten wist de Rode Duivel te scoren. Dat doelpunt kan je hier bekijken.

Hij pakte ook nog uit door een vrije trap perfect op het hoofd van Stones te schilderen én zelf een tweede keer de bal tegen de netten te prikken. Die hoogtepunten kan je hieronder bekijken.

Trossard mocht dertig minuten meespelen en gaf daarin een assist. Na deze match staat Arsenal nog steeds aan de leiding in Engeland, maar City heeft maar twee punten achterstand én twee wedstrijden minder gespeeld.

Doelpuntenmakers:

7' De Bruyne 1-0, 45+1' Stones 2-0, 54' De Bruyne 3-0, 86' Holding 3-1, 90+4' Haaland 4-1