Mulder is niet te spreken over trainer van déze Belgische topclub: “Ontslaan!”

Mulder is niet te spreken over trainer van déze Belgische topclub: “Ontslaan!”
Zaterdag 22 april 2023 - 10:00   I   door Redactie

In de reguliere competitie wordt dit weekend de laatste speeldag afgewerkt. Er staat nog heel wat op het spel voor verschillende topclubs.

Club Brugge en AA Gent strijden nog om het laatste play-off 1-ticket en Anderlecht heeft zijn lot met oog op play-off 2 niet meer in eigen handen. Vooral in die laatste ploeg was Jan Mulder bij Het Laatste Nieuws bijzonder teleurgesteld.

“Ik geef ze voor dit seizoen een drie op tien”, aldus Mulder. “Maar verdorie, zeg. Wat was dat, daar in Alkmaar? Onbegrijpelijk gedrag was het. 'Anderlecht komt om te winnen', hoorde ik de trainer vooraf zeggen.”

Mulder is duidelijk over Riemer: “Wel, ik zal nooit nog één woord uit de mond van dat mannetje geloven. Hoogst kwalijk was het. Onacceptabel. De pijnlijke nederlaag was de klap op de vuurpijl van verbijstering. En de grootste verantwoordelijke daarvoor is Riemer."

Ontslag

“Zo een wedstrijd aanvangen, is kwalijk. Ik ga nu even voor de uitvoerende voorzitter spelen: 'Morgen op mijn kantoor, meneer Riemer!’ Dit ging echt te ver!” concludeert de analist. “Aan de hand van de statistieken kun je Riemer zelfs weer ontslaan. Hij doet niet beter dan Mazzu.”

Poll: Als het seizoen er zondag op zit, moet Anderlecht Riemer dan aan de kant schuiven?

TAGS  I  Anderlecht  I  AZ Alkmaar

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024