De Mil verbaast blauw-zwarte fans met toekomstplannen: “Bij andere 1A-club”

De Mil verbaast blauw-zwarte fans met toekomstplannen: “Bij andere 1A-club”
Zaterdag 15 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Bij blauw-zwart proberen ze er alles aan te doen om zich nog te kwalificeren voor play-off 1. Hun lot licht weliswaar in de handen van AA Gent, dat met een perfect rapport zeker is van de Champions’ play-off.

Rik De Mil nam een aantal maanden geleden het stokje over van Scott Parker. De Mil maakt indruk bij de fans en er werd al meermaals opgeworpen dat hij ook volgend seizoen hoofdtrainer moet zijn van Club. Maar hoe denkt hij daar zelf eigenlijk over?

De ad interim-trainer reageerde bij Het Laatste Nieuws: “Ik heb toen ik overnam tegen Mannaert gezegd dat ik op het einde van het seizoen, wat ze ook beslissen, vooral deel wil blijven uitmaken van de technische staf van de eerste ploeg van Club.”

“Ik heb het gevoel dat mijn rugzak van assistent nog niet helemaal vol zit, maar het is aan het bestuur om te zien wat het beste is”, gaat de trainer verder. Als het van hem afhangt, blijft hij gewoon zelf T1: “Ik ben zeer graag hoofdcoach, maar ik ga niets eisen.”

Exit

Mocht Club beslissen om een nieuwe hoofdtrainer aan te trekken die zijn eigen staf meebrengt, dan zal De Mil geen stap terugzetten naar Club NXT: “Ik zou graag in een eerste ploeg blijven. Desnoods bij een kleinere 1A-club."

Poll: Moet Club De Mil volgend seizoen aanhouden als T1?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024