‘Doorslaggevend nieuws voor Belgische topclubs over comeback Mertens’

‘Doorslaggevend nieuws voor Belgische topclubs over comeback Mertens’
Zaterdag 15 april 2023 - 09:00   I   door Redactie

Dries Mertens werd gepasseerd door Domenico Tedesco voor de meest recente interlands. De 109-voudige Rode Duivel lag weliswaar in de lappenmand.

We moeten dus nog even wachten om te weten te komen of zijn verhaal bij de Duivels er ook echt opzit. Deze zomer trok hij de deur bij Napoli achter zich dicht en begon hij aan zijn avontuur in Turkije.

Daar tekende hij een contract voor één seizoen bij Galatasaray. Kat Kerkhofs liet eerder al verstaan dat ze graag wil terugkeren naar België, wat best interessant kan zijn voor enkele Belgische topclubs.

Maar Kat en de geïnteresseerde Pro League-teams lijken nog even te moeten wachten voor ze hun droom in vervulling zien gaan. Het Turkse Fanatik meldt dat Mertens zijn contract met nog een jaar verlengd zal worden.

Clausule

In zijn overeenkomst is er een clausule opgenomen dat als hij dit seizoen 25 wedstrijden zou spelen, zijn contract met een jaar verlengd wordt. Dat gebeurde vrijdagavond. Mertens kon al zes keer scoren en drie assists afleveren bij Galatasaray, dat aan de leiding staat in de Turkse eerste klasse.

Poll: Hoop jij dat jouw favoriete JPL-club Mertens in de zomer van 2024 gratis probeert aan te trekken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Galatasaray

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024