De Bruyne en Lukaku schitteren en stunten samen in Champions League

De Bruyne en Lukaku schitteren en stunten samen in Champions League
Dinsdag 11 april 2023 - 22:51   I   door Redactie

Het is in de Champions League stilaan money time. Met Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku kwamen dinsdag alleszins twee belangrijke Rode Duivels in actie.

Manchester City-Bayern München 3-0

Manchester City zonder of met Kevin De Bruyne, dat scheelt een slok op de borrel. Dat bleek ook tegen Bayern München. De Engelsen namen verdiend de maat van de Duitsers en daar had onze landgenoot ook zijn aandeel in.

Voor één keer niet in de vorm van een assist, maar het kan niet elke keer prijs zijn. Bovendien regiseerde hij Man City als vanouds en ook al zijn we dat van hem gewoon, het blijft bijzonder knap dat hij zo'n kwaliteit blijft leveren.

Maar nog veel belangrijker: met een 3-0-voorsprong - toch wel een stunt - zit De Bruyne nu al zo goed als in de halve finale en kan hij van daar een nieuwe gooi doen naar eindwinst in het kampioenenbal. Om dan eindelijk die blinde vlek op zijn palmares uit te wissen.

Doelpuntenmakers:

27' Rodri 1-0, 70' Bernardo Silva 2-0, 77' Haaland 3-0

 

Benfica-Inter 0-2

Kwam Kevin De Bruyne aan de aftrap, dan moest Romelu Lukaku in zijn kwartfinale met Inter bij Benfica nog maar eens op de bank starten. Zijn heldenstatus van bij de Rode Duivels was bij de Italiaanse topclub even heel ver weg.

Maar hij liet zich na zijn invalbeurt in minuut 63 wel opvallen. En schoot vanop de stip de belangrijke 0-2 binnen. Goed voor een stunt en een geweldig resultaat. Als Inter doorgaat komt het in de halve finale uit tegen de winnaar van Milan-Napoli.

Doelpuntenmakers:

51' Barella 0-1, 82' Lukaku 0-2 (pen)

Poll: Denk je dat Man City eindelijk de Champions League zal kunnen winnen?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Bayern München  I  Inter  I  Benfica  I  Milan  I  Napoli  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024