Bookmaker doet nu al deze voorspellingen over AA Gent en Club Brugge

Bookmaker doet nu al deze voorspellingen over AA Gent en Club Brugge
Vrijdag 31 maart 2023 - 10:30   I   door Redactie

Vergeet het interlandvoetbal. Vanaf vrijdag is het opnieuw de Jupiler Pro League die alle aandacht opeist. Met enkele aantrekkelijke wedstrijden.

Antwerp trapt vrijdagavond de speeldag af op het veld van Zulte WaregemAA Gent doet zaterdag zijn ding op verplaatsing bij Seraing en Club Brugge probeert bij KV Mechelen nog maar eens een nieuwe start te maken.

Wie zal winnen in KV Mechelen-Club Brugge?

Het is een vraag die zowat elke week gesteld wordt: zal Club Brugge zich nu eindelijk eens herpakken? Unibet denkt alleszins van wel. De bookmaker zet winst van blauw-zwart aan 1.95 tegenover 3.85 voor KV Kortrijk.

Gaat Gift Orban opnieuw scoren in Seraing-AA Gent?

De kans dat AA Gent de weg naar de netten vindt is bijzonder groot. Unibet ziet de Nigeriaan met 1.84 ook als de speler met het meeste kans om te scoren in Seraing-AA Gent, gevolgd door ploegmaat Hugo Cuypers met 2.12.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Denk jij dat Orban opnieuw zal scoren?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024